αρχική Συμμετέχουσες Μονάδες

Καλωσήρθατε στο SAVE AGE: Ένα Έργο για την Εξοικονόμηση Ενέργειας και Κόστους σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων

argaiv1605

Το έργο SAVE AGE είναι η πρώτη Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία, που επικεντρώνεται σε θέματα ενεργειακής αποδοτικότητας σε γηροκομεία ως μια σημαντική δυνατότητα μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας και του κόστους λειτουργίας.

Εκτός από τεχνικές βελτιώσεις και αλλαγές στη συμπεριφορά είναι επίσης σημαντικό να ενισχυθεί η ενημέρωση και η τεχνογνωσία των εργαζομένων σε θέματα σχετικά με την ενέργεια. Αναλύσεις σε 100 Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων σε 10 Ευρωπαϊκές χώρες κατέληξε σε συστάσεις για ενοίκους, διευθυντές και εργαζόμενους σε γηροκομεία, υποδεικνύοντάς τους πώς να βελτιώσουν την άνεση των ηλικιωμένων ενώ παράλληλα να επιτυγχάνουν εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση λειτουργικού κόστους.

Μείωση Ενεργειακού Κόστους σε Ευρωπαϊκές Μονάδες ροντίδας Ηλικιωμένων

Παρακαλούμε να ενταχθείτε στην ενεργειακά ευσυνείδητη κοινότητα Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων που διέπει το σχετικό Συμφωνητικό Συνεργασίας!
Παρακαλούμε να στείλετε τα υπογεγραμμένα μνημόνια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή ταχυδρομικώς στην ακόλουθη διεύθυνση:

Skupnost socialnih zavodov Slovenije (SSZS)
Letališka cesta 3 c
1000 Ljubljana
Slovenia

 
 
Build Up News European Year 2012 | Active Ageing and Solidarity between Generations European Year 2011 | EYV 2011 ALLIANCE Logo 2010 against poverty

Valid XHTML and CSS.